Laze 19, 4000 Kranj, Slovenija info@laser-cepin.si +386 4 23 14 600
 

Novice

Certifikat ISO 9001:2015

Zavezanost odličnosti potrjena s certifikatom ISO 9001:2015

Z velikim ponosom oznanjamo, da se je naše neomajno prizadevanje za kakovost in odličnost v vseh segmentih našega delovanja nadgradilo s pridobitvijo mednarodno priznanega certifikata ISO 9001:2015. Ta pomemben mejnik za Laser Čepin d.o.o., ni le potrditev naših obstoječih praks vodenja kakovosti, ampak tudi zaveza k neprekinjenemu izboljševanju naših procesov in storitev.

Kaj pomeni certifikat ISO 9001:2015 za naše stranke?

Certifikat ISO 9001:2015 ni zgolj simbol kakovosti; predstavlja našo obljubo, da bomo vedno zagotavljali izdelke in storitve, ki izpolnjujejo ali presegajo pričakovanja naših strank. To zagotavljamo z:

  • Strogim upoštevanjem mednarodno uveljavljenih standardov kakovosti.
  • Neprekinjenim spremljanjem in izboljševanjem naših delovnih procesov.
  • Vzpostavitvijo učinkovitega sistema vodenja, ki spodbuja inovacije in odzivnost na potrebe trga.

Zakaj izbrati Laser Čepin d.o.o.?

Izbira našega podjetja za vaše potrebe pomeni zanašanje na partnerja, ki mu je kakovost na prvem mestu. Zavezani smo k zagotavljanju najvišjih standardov v vseh procesih, od razvoja do končne dostave. Certifikat ISO 9001:2015 je le eden izmed dokazov, da smo pravi izbor za vas.

Naša prizadevanja in zaveza k odličnosti se odražajo ne le v pridobitvi certifikata, ampak tudi v vsakodnevnem zadovoljstvu naših strank. Verjamemo, da je kakovost temelj uspeha in vas vabimo, da se prepričate sami o prednostih, ki jih prinaša sodelovanje z nami.

Za vpogled v široko paleto storitev, ki jih ponujamo, in ugotovitev, kako lahko te prispevajo k rasti in uspehu vašega podjetja, vas vabimo, da prenesete naš katalog storitev. Za vse nadaljnje informacije ali vprašanja smo vam z veseljem na razpolago preko kontaktnih kanalov.